Hristiyan çocukların kafalarını kesiyorlar!

IŞİD önceki gün Irak'ın en büyük Hristiyan kenti Karakuş'u ele geçirmiş, buradaki kiliselerde bulunan haçlar sökülerek yerine IŞİD bayrağı asılmıştı. Ayrıca İnciller de militanlar tarafından ateşe verildi. Bu durumu haber yapan CNN'de şok edici bir iddia

Hristiyan çocukların kafalarını kesiyorlar!
IŞİD önceki gün Irak'ın en büyük Hristiyan kenti Karakuş'u ele geçirmiş, buradaki kiliselerde bulunan haçlar sökülerek yerine IŞİD bayrağı asılmıştı. Ayrıca İnciller de militanlar tarafından ateşe verildi. Bu durumu haber yapan CNN'de şok edici bir iddia dile getirildi.

Amerikan CNN televizyonuna konuşan 'Irak'ta soykırımı bitirme' adlı grubun üyesi Mark Arabo IŞİD'in kontrol ettiği bölgelerde bir 'Hristiyan Soykırımı' yapıldığını iddia etti. Çocukların sadece dinlerinden dolayı başlarının kesilerek öldürüldüğünü, kadınlara ve kızlara tecavüz edildiğini iddia eden Arabo, '300 bin Hristiyan canını kurtarmak için güvenli bölgelere kaçıyor' ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya