Houston’ın ölüm nedeni: "Kaza"

Whitney Houston’ın anti depresanla alkolü aynı anda aldığı için ‘kaza’ sonucu hayatını kaybetti olarak kayıtlara geçecek.11 Şubat’ta bir otel odasında tek başına hayatını kaybeden 48 yaşındaki Whitney Houston’ın ani ve trajik ölümü bundan böyle resmi kayı

Houston’ın ölüm nedeni: "Kaza"

Whitney Houston’ın anti depresanla alkolü aynı anda aldığı için ‘kaza’ sonucu hayatını kaybetti olarak kayıtlara geçecek.

11 Şubat’ta bir otel odasında tek başına hayatını kaybeden 48 yaşındaki Whitney Houston’ın ani ve trajik ölümü bundan böyle resmi kayıtlara ‘kaza’ olarak geçecek.

Kayıtlara geçen raporda, ünlü yıldızın vücudunda herhangi bir boğuşma ya da fiziksel zorlamadan ötürü meydana gelen darbe izine rastlanılmadığı ifadeleri yer alıyor. Bunların üzerine vakada çalışan her kişi Houston’ın vücudunda ve otopsi raporunda kesinlikle bir zorlanma ya da intihar izine rastlanmadığını da resmi olarak doğruladı.

E! News’ın haberine göre ise: “Otopsi raporu ve muhtemelen önümüzdeki hafta çıkacak olan toksikoloji raporu Beverly Hills Polis Departmanı’nda detaylı olarak incelenecek. Eğer varsa diğer elementler ele alınacak ve bu dava çok kısa bir süre sonra “kaza” adı altında kapanacak” şeklinde anlatılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler