Horoz dövüşünde katliam: 12 ölü

Yetkililer, ülkenin güneyindeki Guerrero eyaletinin Cuajinicuilapa kentinde silahlı kişilerin, dün gizlice horoz dövüşleri düzenlenen yerde toplanan kalabalığın üzerine ateş açması sonucu ölenlerin sayısının arttığını açıkladı. Şu ana kadar 12 kişinin ya

Horoz dövüşünde katliam: 12 ölü

Yetkililer, ülkenin güneyindeki Guerrero eyaletinin Cuajinicuilapa kentinde silahlı kişilerin, dün gizlice horoz dövüşleri düzenlenen yerde toplanan kalabalığın üzerine ateş açması sonucu ölenlerin sayısının arttığını açıkladı.

Şu ana kadar 12 kişinin yaşamını yitirdiğini belirten yetkililer, ölenlerden birinin kadın, ikisinin de 18 yaşının altında olduğunu bildirdi. Saldırıda yaralananların sayısı da 5 olarak güncellendi.

Ölenlerin arasındaki 12 yaşındaki bir çocuğun, yerel bir çetenin liderinin oğlu olduğu açıklanmış, daha çok gençlerin yer aldığı kalabalıktan bazılarının saldırganlara karşılık verdiği ifade edilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler