Hollande teröristleri ağırladı, teröristler Fransa'yı vurdu

Paris'teki terör saldırılarının ardından Fransa Cumhurbaşkanı Hollande'ın PYD/PKK Eşbaşkanı ve yöneticisini Elysee Sarayı'nda kabul ettiği anlara dair kare akıllara geldi.   TERÖRÜN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ   Paris'teki terör saldırılarının ve ölen onlarca kişi

Hollande teröristleri ağırladı, teröristler Fransa'yı vurdu
Paris'teki terör saldırılarının ardından Fransa Cumhurbaşkanı Hollande'ın PYD/PKK Eşbaşkanı ve yöneticisini Elysee Sarayı'nda kabul ettiği anlara dair kare akıllara geldi.
 
TERÖRÜN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ
 
Paris'teki terör saldırılarının ve ölen onlarca kişinin ardından terörün dini, ırkı, milleti ve vatanı olmadığı vurguları yapılıyor.
 
Hollande'ın akıllara gelen bu karesi ise kötü bir örnek olarak gösteriliyor; "Senin teröristin kötü benimki iyi mantığını artık kenara bırakmak gerekir" anlayışının tüm dünya ülkeleri tarafından kabul edilmesi gerektiği ifade ediliyor.
 
SARAY'DAN MEMNUN AYRILAN TERÖRİSTLER
 
PYD/PKK Eşbaşkanı Asiya Abdellah ile PYD/PKK'nın kadın ve çocuklardan sorumlu yetkilisi Nassrin Abdalla'nın görüşmede Hollande'dan silah ve lojistik desteğini istemişti.
 
İki PYD/PKK yetkilisi, basına yaptığı açıklamalarda Hollande ile görüşmelerinden büyük memnuniyetle ayrıldıklarını dile getirirmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler