'Hırlama karışımı birşey duyduk'

Çıplak olarak sokakta koşan kadını durdurmak için şok tabancası kullanıldı. New York’u sarsan olayın kahramanının “Miami yamyamı”yla aynı ilacın etkisinde olduğu anlaşıldı.ABD’nin New York kentinde sokakta çıplak bir şekilde koşan Pamela McCarthy 3 yaşınd

'Hırlama karışımı birşey duyduk'

Çıplak olarak sokakta koşan kadını durdurmak için şok tabancası kullanıldı. New York’u sarsan olayın kahramanının “Miami yamyamı”yla aynı ilacın etkisinde olduğu anlaşıldı.

ABD’nin New York kentinde sokakta çıplak bir şekilde koşan Pamela McCarthy 3 yaşındaki oğlunu dövmeye başladı. Köpeğinin boğazına yapışan kadını görenler polise haber verdi. 

Olay yerine gelen güvenlik ekipleri, çocuğu kendisinden kaçırmaya çalışan erkek arkadaşının peşine düşen kadını bir süre durduramadı.

35 yaşındaki McCarthy şok tabancasıyla etkisiz hale getirildi. Hastaneye kaldırılan kadının “Yeni LSD” olarak tanımlanan maddenin etkisinde olduğu anlaşıldı. 

McCarthy’nin komşusu Heather Ames New York Daily News’a konuşarak olayla ilgili bilgi verdi. Ntvmsnbc'nin haberine göre Ames şunları söyledi: “Hırlama sesleriyle çocuk ağlaması sesi duyduk. Ne olduğuna bakmak için kapıyı açtığımızda Pamela’nın yerde yattığını ve çocuğunu tutarak, onu dövdüğünü gördük"

Geçtiğimiz ay Miami’de evsiz bir adamın yüzünü “Miami yamyamı” Rudy Eugene’in de aynı maddeyi kullandıktan sonra korkunç olayı gerçekleştirdiği belirlenmişti.

McCarthy kaldırıldığı hastanede hayata veda etti.

Genç kadının ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya