Hipnozla büyük soygun!

Rusya'nın başkenti Moskova'da polis bir kadını hipnoz ederek bankadan çektiği 1,2 milyon ruble (40 bin dolar) çalan hırsızları arıyor. Rus basınında yer alan haberlere göre iki bayan hırsız, banka hesabından para çeken bir kadını çeşitli sözlerle hipnoz e

Hipnozla büyük soygun!

Rusya'nın başkenti Moskova'da polis bir kadını hipnoz ederek bankadan çektiği 1,2 milyon ruble (40 bin dolar) çalan hırsızları arıyor. Rus basınında yer alan haberlere göre iki bayan hırsız, banka hesabından para çeken bir kadını çeşitli sözlerle hipnoz ederek elindeki parayı çalmayı başardı. 

Talihsiz kadının iddialarına göre, kendisini kontrol altına alan hırsızlar, zorlanmadan paraları almış. Hırsızlar yakalanabilirse 10 yıl hapis cezasına çarptırılacaklar. 
 
Bu ay başında da yine başkent Moskova'da polis bir kadını, başka bir kadının 75 bin dolar değerinde para ve mücevherlerini hipnoz ederek çaldığı gerekçesi ile tutuklamıştı. Komsomoskaya Pravda'ya konuşan kurban, hırsızların elinde yumurta ve benzeri bir kısım şeyler gördüğünü daha sonra da farkına varmadan hipnoz edildiğini iddia etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler