Her iki ucunda da kafası olan yılan

ABD’de bir evde çalışan işçiler vücudunun her iki ucunda kafası bulunan bir yılanla karşılaştı.ABD’nin Güney Carolina eyaletinde yaşayan Savanna ile Preston Logan kardeşler evlerine giren “sıra dışı misafirle” karşılaşınca o güne kadar sahip olmak istedik

Her iki ucunda da kafası olan yılan

ABD’de bir evde çalışan işçiler vücudunun her iki ucunda kafası bulunan bir yılanla karşılaştı.

ABD’nin Güney Carolina eyaletinde yaşayan Savanna ile Preston Logan kardeşler evlerine giren “sıra dışı misafirle” karşılaşınca o güne kadar sahip olmak istedikleri evcil hayvana kavuşmuş oldular. 
 
Doğada nadir bulunan iki kafalı yılan şimdi çocukların en yakın arkadaşı. 
 
Anne Tina Stewart Fox habere yaptığı açıklamada iki kafalı yılanların daha önce de görüldüğünü fakat vücudunun iki ucunda da kafası olan bu türün nadir görülenlerden olduğunu söyledi. 
 
Stewart şöyle konuştu: “Kafalardan biri vücudu bir yöne çekmeye çalışırken diğeri de öbür yana gidiyor. 
 
Yılanın kafalarından biri diğerine göre daha baskın ama her ikisi de vücudu kontrol ediyor gibi gözüküyor.”
 
Bölgedeki Ware Shoals Lisesi’nin biyoloji bölümü tarafından incelenen yılanın “sert toprak yılanı” olarak adlandırıldığı ve insanlara zarar vermeyen zehirsiz bir tür olduğu belirtildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler