Helen Skelton üstsüz yakalandı!

Helen Skelton'ın üstsüz fotoğrafı yayınlandı

Helen Skelton üstsüz yakalandı!

Brezilya Rio'da düzenlenen Olimpiyat Oyunları'nda görevli olan BBC spikeri Helen Skelton'un üstsüz fotoğrafı yayınlandı. Görüntü bir anda olimpiyatlarda en çok konuşulan olaylar arasına girdi. Olimpiyatlarda mini eteği ile dikkatleri üzerine çeken Helen Skelteon'un bu fotoğrafı tatildeyken çekildiği ve cinsel içerikli bir sitede yayınlandığı iddia edildi.

FOTOĞRAF 17 YAŞINDAYKEN ÇEKİLDİ

İngiliz gazetesi Daily Star'ın yaptığı habere göre;Skelton'a yakın olan kaynaklar, görüntülerin ünlü sunucu 17 yaşındayken çekildiğinin bilgisini aktardı. Bir arkadaşı ise görüntülerin çekildiği zamanlarda, Skelton'ın Fransa'da tatil yaptığını ve güneşin tadını çıkardığını aktardı. 33 yaşındaki İngiliz sunucunun görüntülerin çekildiğinden haberinin olmadığı ve internete sızması karşısında şok yaşadığı belirtildi.

Helen Skelton kimdir?

Tam adı Helen Elizabeth Skelton olan spiker 1983'ün 19 Temmuz'unda dünyaya geldi. İngiliz televizyonlarında sunuculuk yapmaktadır. Kariyerine BBC'de çocuk programı sunarak başlamıştır. Şimdilerde ise Rio Olimpiyatları'nda BBC adına bulunmaktadır.

Kariyeri:
1999    Coronation Street    Yardımcı oyuncu
2005    BBC Radio Cumbria    sunucu
2007    Sportsround    Co-sunum
2007-2008    Newsround    Muhabir ve kabartma sunum
2008-2013    Blue Peter    Co-sunum
2008-    Countryfile    Co-sunum
2009-2011    Ülke Parçalar    Co-sunum
2012    Strictly Come Dancing: Yılbaşı Özel    Yarışmacı
2013-2014    Tatil kadrosu Hit    Co-sunum
2014-    Londra Maratonu Özeti    sunucu
2015-    Anında Gardener    Co-sunum
2016    Bu gece: Çocuk V Kariyer    sunucu
2016    BBC Sport Olympic Kapsamı    sunucu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya