Hayat kadınları ev kadınlarına karşı savaş açtı

 İtalya'da 'fahişeler sendikası' düşük ücretle bu işi yaparak 'piyasayı düşürdükleri' gerekçesiyle ev kadınları ve öğrencilere savaş açtı! “Fahişelerin Yurttaşlık Hakları Komisyonu” Başkanı Carla Corso, YouTube’da yaptığı röportajlarla tanınan gazeteci Kl

Hayat kadınları ev kadınlarına karşı savaş açtı

 

İtalya'da 'fahişeler sendikası' düşük ücretle bu işi yaparak 'piyasayı düşürdükleri' gerekçesiyle ev kadınları ve öğrencilere savaş açtı!
 
“Fahişelerin Yurttaşlık Hakları Komisyonu” Başkanı Carla Corso, YouTube’da yaptığı röportajlarla tanınan gazeteci Klaus Davi’ye konuştu. Corso, onbinlerce üniversite öğrencisi ve ev kadınının gizlice daha düşük ücretle fahişelik yaptıkları için fiyat standardını düşürdüklerinden yakındı ve “Cinsel ilişki için ortalama fiyat 50 euro’ya düştü, kendilerini 5 euro’ya satanlar bile var” dedi.
 
En az 80 bin kişi iddiası
 
Corso, bu durumdan, daha düşük ücretlere çalışan Afrikalı kadınların yanı sıra öğrenci ve ev kadınlarının sorumlu olduğunu iddia ederek “Hiç tahmin etmeyeceğiniz kadınlar ay sonunu getirmek için internetten ya da evlere, otellere giderek bu işi yapıyor” dedi. 
 
İtalya’da fuhuş sektörünün yıllık 5 milyar euro ciroluk bir iş kolu olduğu tahmin ediliyor. İtalya’da 80 bin fahişenin bulunduğu hesaplanıyor. Corso, bir o kadar ev kadını ve öğrencinin de gizli olarak bu işi yaptığını öne sürüyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya