Havaalanında silahlı saldırı: 2 ölü

Sky News, ölenlerin ABD askeri olduğunu bildirdi. Anadolu Ajansı da olayda muhtemelen otobüs şoförü ile bir askerin öldüğünü, asker olduğu tahmin edilen iki kişinin de ağır yaralandığını belirtti. BBC, Avrupa'nın en büyük ikinci havalimanı olan Frankfurt

Havaalanında silahlı saldırı: 2 ölü

Sky News, ölenlerin ABD askeri olduğunu bildirdi. Anadolu Ajansı da olayda muhtemelen otobüs şoförü ile bir askerin öldüğünü, asker olduğu tahmin edilen iki kişinin de ağır yaralandığını belirtti.

 

BBC, Avrupa'nın en büyük ikinci havalimanı olan Frankfurt Havaalanı'nın 2 numaralı terminali yakınlarında gerçekleştiği belirtilen saldırının ardından 21 yaşında bir Kosovalı'nın tutuklandığını ifade etti.  

 

Frankfurt bölgesinde çok sayıda askeri üssü bulunan ABD, buradaki birliklerini Afganistan ve Irak'taki operasyonlarına lojistik destek sağlamak için kullanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya