Görenleri hayrete düşüren dev göz

 Amerika'nın Florida eyaletinde kıyıya vuran bu cisim görenleri hayrete düşürdü. Bu kocaman gözün hangi yaratığa ait olduğunu bilmeyen deniz biyologları şaşkınlık içerisinde araştırmalara başladı.  GENETİK YÖNTEMİYLE BULUNACAK Çarşamba günü Florida Balık

Görenleri hayrete düşüren dev göz

 

Amerika'nın Florida eyaletinde kıyıya vuran bu cisim görenleri hayrete düşürdü. Bu kocaman gözün hangi yaratığa ait olduğunu bilmeyen deniz biyologları şaşkınlık içerisinde araştırmalara başladı. 
 
GENETİK YÖNTEMİYLE BULUNACAK
 
Çarşamba günü Florida Balık ve Vahşi Yaşamı Koruma Komisyonu'na bildirilen bu yeni keşif anında buz yardımıyla koruma altına alındı. Deniz biyologları iki insan eli büyüklüğündeki bu gözün hangi deniz canlısına ait olduğunu bilmiyorlar fakat gerekirse genetiğine bakılarak bulunacağı söyleniyor. 
 
Fotoğrafların internete düşmesiyle bu gözün büyük bir deniz canavarına ait olabileceğini bile düşünenler oldu. Kimisi bir balinaya, kimisi ise bir mürekkep balığına ait olduğunu düşünüyor. Fakat vahşi yaşam uzmanları daha farklı bir senaryo üzerinde yoğunlaştı. 
 
Şu an tek bilinen, doğal olarak bu gözün büyük bir balığa ait olduğu. Olasılıklar arasında kılıç balığı, ton balığı veya derin sularda yaşayan büyük, canavarımsı balıklardan biri var.  
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler