Geri çağırmaya o ülkeden başlayacak

ABD'de patlak veren emisyon skandalı ile dünyanın gündemine oturan Alman otomotiv devi Volkswagen'de sular durulmuyor. Güney Kore Çevre Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre Alman otomobi üreticisi Volkswagen, bu ülkede 120 bin aracı servislere ge

Geri çağırmaya o ülkeden başlayacak

ABD'de patlak veren emisyon skandalı ile dünyanın gündemine oturan Alman otomotiv devi Volkswagen'de sular durulmuyor.

Güney Kore Çevre Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre Alman otomobi üreticisi Volkswagen, bu ülkede 120 bin aracı servislere geri çağırabileceği konusunda bilgilendirmede bulundu.

Yapılan açıklamaya göre Güney Kore hükümeti Volkswgen'in hangi tedbirleri alması gerektiği konusunda kararını Kasım ayına kadar verecek.

Volkswagen 29 Eylül'de yaptığı bir açıklamada egzoz gazı emisyon testlerinde manipülasyon yapılmasını sağlayan yazılımı içeren 11 milyon aracı geri çağırarak onaracağını ve emisyon testlerinde usulsüzlük skandalının ardından şirketin imajını düzeltmeye çalışacağını duyurmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler