Gazze’de ölü sayısı 600’ü geçti

İsrail’in Gazze’ye son 2 haftadır düzenlediği saldırılarda 600’ün üzerinde kişinin hayatını kaybettiği ifade edildi.Filistin Sağlık Bakanı Sözcüsü Eşref el-Kudra, saldırılarda en az 604 kişinin hayatını kaybettiğini duyururken onlarca kişinin İsrail’in sa

Gazze’de ölü sayısı 600’ü geçti

İsrail’in Gazze’ye son 2 haftadır düzenlediği saldırılarda 600’ün üzerinde kişinin hayatını kaybettiği ifade edildi.

Filistin Sağlık Bakanı Sözcüsü Eşref el-Kudra, saldırılarda en az 604 kişinin hayatını kaybettiğini duyururken onlarca kişinin İsrail’in saldırıları sonrası yıkılan evlerdeki enkazdan cesetlerinin çıkarıldığını belirtti. Kudra ayrıca, Rami el-Kharavt bölgesinde 4 yaşında bir çocuğun, Zaytoun bölgesinde ise 2 kişinin cesedine ulaşıldığını kaydetti.

İsrail’in son 2 haftadır düzenlediği saldırılarda 604 kişi hayatını kaybederken 3700’ün üzerinde kişinin de yaralandığı ifade edildi. Yetkililer İsrail kuvvetlerinin Gazze’de 69 okulu vurduğunu açıkladı. Son 2 haftadır İsrail’in düzenlediği saldırılarda 100 binin üzerinde kişinin de evsiz kaldığı belirtildi. İsrail ordusu ise açıklamasında Gazze’ye düzenlenen saldırılarda en az 27 İsrail askerinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler