Gaz yüklü tanker alev aldı

İngiliz polisi, ülkenin kuzeybatısındaki Cheshire bölgesinden geçen bir otoyolda propan gazı yüklü bir tankerin alev aldığını, bölgede karayolu, demiryolu ve hava trafiğinin durdurulduğunu açıkladı.  Polisten yapılan yazılı açıklamada, Cheshire polisinin

Gaz yüklü tanker alev aldı

İngiliz polisi, ülkenin kuzeybatısındaki Cheshire bölgesinden geçen bir otoyolda propan gazı yüklü bir tankerin alev aldığını, bölgede karayolu, demiryolu ve hava trafiğinin durdurulduğunu açıkladı. 

Polisten yapılan yazılı açıklamada, Cheshire polisinin M56 otoyolundaki yangının söndürülmesi için çalışan itfaiye ve kurtarma ekiplerine yardım ettiği bildirildi. Alev alan uzun ve geniş aracın propan gazı yüklü olduğu belirtilen açıklamada, alevler nedeniyle otoyolun çift taraflı olarak trafiğe kapatıldığı bilgisi verildi.

Bölge polisi, halen alevler içinde olan tankerin patlama ihtimaline karşı bölgenin geniş bir bölümünün kordon altına alındığını duyurdu. Helsby, Hapsford ve Elton gibi çevredeki yerleşim birimlerinde yaşayanlara pencerelerini kapatarak evden çıkmamaları çağrısı yapıldı. 

Otoyoldaki tankerin alev almasının ardından bölgedeki hava trafiğinin ve Liverpool-Runcorn arasındaki tren seferlerinin de durdurulduğu açıklandı. Bölge polisi, havayolu ve demiryolu ulaşımındaki kesintinin birkaç saat daha sürmesinin beklendiğini ifade etti. 

İngiliz polisi, otoyoldaki tankerin neden alev aldığı, olayda ölü ya da yaralı olup olmadığına dair bilgi vermedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya