Futbolculara korkunç tehdit

 Futbol liglerinden şiddet eksik olmayan Sırbistan'da, futbolseverlerin kanını donduracak bir olay daha yaşandı. Üçüncü Lig'de Belgrad yakınlarındaki Şabac şehrini temsil eden Maçva Şabac ekibinin taraftarları, oyuncularına tüyler ürperten bir mesaj bırak

Futbolculara korkunç tehdit

 

Futbol liglerinden şiddet eksik olmayan Sırbistan'da, futbolseverlerin kanını donduracak bir olay daha yaşandı. Üçüncü Lig'de Belgrad yakınlarındaki Şabac şehrini temsil eden Maçva Şabac ekibinin taraftarları, oyuncularına tüyler ürperten bir mesaj bıraktı.
 
Kendi sahalarının orta noktasına yakın bir bölgeye, haç şeklinde mezar taşı diken taraftarlar, zemini biraz kazıp oraya da mezar süsü verdi. Diktikleri taşın üzerine de, 'İkinci Lig veya ölüm - Şabac halkı' mesajı yazıldı.
 
Kulübün Genel Sekreteri Zoran Jovanovic, büyük ihtimalle gece yapıldığı tahmin edilen bu olaya çok üzüldüklerini ve korktuklarını dile getirdi.
 
Jovanovic, "Buna inanamadık. Sahanın ortasına üstelik de maç günü böyle bir zarar verilmesini aklımız almıyor. Bundan daha da ürkütücü olan, mesajın içeriği... Kulüpte hiç kimse buna anlam veremedi ve kesinlikle spor sahalarında görülmemesi gereken bir manzarayla karşı karşıya kaldık" ifadelerini kullandı.
 
Sırbistan Süper Ligi'nin 24. haftasında oynayacakları Bane Raska mücadelesi öncesi şok yaşayan Maçva Şabac yönetimi, polise haber verip maç öncesi ve sonrasında güvenlik sorunu yaşanmamasını sağladı.
 
Maçva Şabac, mücadeleden 2-0'lık skorla galip ayrıldı. Polisin ise olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler