Fransa'da Türk kardeş kavgası!

Fransa'nın başkenti Paris'in bir banliyösünde, dört Türk erkek kardeş arasında çıkan kavgada kardeşlerden ikisi öldü, ikisi gözaltına alındı. Le Parisien gazetesi, Asnieres-sur-Seine banliyösünde aile içi maddi anlaşmazlık nedeniyle çıkan kavgada, aile dı

Fransa'da Türk kardeş kavgası!

Fransa'nın başkenti Paris'in bir banliyösünde, dört Türk erkek kardeş arasında çıkan kavgada kardeşlerden ikisi öldü, ikisi gözaltına alındı.

 

Le Parisien gazetesi, Asnieres-sur-Seine banliyösünde aile içi maddi anlaşmazlık nedeniyle çıkan kavgada, aile dışından bir kişinin de bıçaklanarak ağır yaralandığını yazdı.

 

Haberde, kardeşler arasında sokak ortasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 43 yaşındaki ağabeyin iki kardeşini silahla vurarak öldürdüğü belirtildi.

 

Ağabey ve 34 yaşındaki kardeşin gözaltına alındığı, bir kreşin önünde meydana gelen olayın mahalle sakinlerini şoke ettiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya