Fransa’da insan avı sürüyor

Fransa’nın başkenti Paris ile Lyon kentinde terör örgütleriyle bağlantısı oldukları gerekçesiyle 8 kişi tutuklandı.Fransa’nın Paris ve Lyon semtlerinde bu sabah terör örgütleriyle bağlantılı olduğu gerekçesiyle 8 kişinin tutuklandığı bildirildi. Fransa İç

Fransa’da insan avı sürüyor

Fransa’nın başkenti Paris ile Lyon kentinde terör örgütleriyle bağlantısı oldukları gerekçesiyle 8 kişi tutuklandı.

Fransa’nın Paris ve Lyon semtlerinde bu sabah terör örgütleriyle bağlantılı olduğu gerekçesiyle 8 kişinin tutuklandığı bildirildi. Fransa İçişleri Bakanı Bernard Cazeneuve Paris’te düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamalarda polis tarafından düzenlenen operasyonlarda 8 kişinin tutukladığını ifade etti. Cazeneuve, araştırılan 547 kişiden 167 kişinin yakalandığını, 95 kişinin soruşturmasının devam ettiğini ve 80 kişinin ise tutuklanarak hapishaneye gönderildiğini bildirdi. Terörizme karşı yeni kararların alınacağını da belirten Cazeneuve, “Teröre karşı verilen mücadelede zamanla yarışıyoruz. Bu konuda son derece kararlıyız” dedi.

Charlie Hebdo dergisinin Paris’te bulunan bürosuna gerçekleştirilen saldırının ardından ülkedeki güvenlik önlemleri arttırılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler