Fransa alarma geçti

Fransa’nın Lyon kentine yakın Grenoble kentindeki fabrikada meydana gelen patlamanın ardından Fransa alarma geçti. Saldırıda en az bir kişinin öldüğü, çok kişinin yaralı olduğu bildirildi. Saldırının radikal dinciler tarafından gerçekleşmesi Fransa ve Avr

Fransa alarma geçti
Fransa’nın Lyon kentine yakın Grenoble kentindeki fabrikada meydana gelen patlamanın ardından Fransa alarma geçti. Saldırıda en az bir kişinin öldüğü, çok kişinin yaralı olduğu bildirildi. Saldırının radikal dinciler tarafından gerçekleşmesi Fransa ve Avrupa’yı tedirgin etti. 
 
Paris kentinde geçtiğimiz Nisan ayında ayağından vurularak yakalanan Cezayir kökenli öğrenci Sid Ahmed Ghlam polise verdiği ifadeye göre Paris’in ünlü katedrali ‘Sacre Couer’ ve bir yolcu trenine saldırı ihbarı güvenlik güçlerini yine alarma geçti. Paris’te turistlerin en çok ziyaret ettiği ‘Sacre Couer’ ve diğer semtlerde polis ve askeri birlikler herhangi bir saldırıya karşı 24 saat devriyede. Fransa genelindeyse güvenlik önlemleri en üst düzeye yükseltildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler