Fotoğrafı olmasaydı ölecekti

İngiltere'de Hemşire Nicola Sharp, facebook'ta Michele Freeman'ın fotoğraflarına bakarken kızı Grace'in fotoğrafındaki tersliği farketti. Fotoğrafta küçük kızın flaş patlayan yüzünde, gözbeğinin birinin kırmızı, diğerinin beyaz renk olarak yansıdığını gör

Fotoğrafı olmasaydı ölecekti

İngiltere'de Hemşire Nicola Sharp, facebook'ta Michele Freeman'ın fotoğraflarına bakarken kızı Grace'in fotoğrafındaki tersliği farketti. Fotoğrafta küçük kızın flaş patlayan yüzünde, gözbeğinin birinin kırmızı, diğerinin beyaz renk olarak yansıdığını gördü.

 

Doktorlar Grace'in göz bebeğinde iki tümör teşhis etti. Sol gözü görme yetisini kaybeden küçük kız lazer tedavisi görecek.

 

Annesi Michele "Nicola'nın kızımın hayatını kurtardığı hiç şüphesiz. Çünkü Grace gözüyle ilgili hiçbir sağlık problemi belirtisi göstermiyordu ve bu herşey çok daha kötüye dönmeden bilinemeyecekti" dedi.

 

Retinoblastoma adı verilen bu kanser türü erken teşhis yapılmadığı takdirde ölüme yol açabiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya