Fanatik nineye 1 yıl ceza

İngiltere'de sıkı bir Leeds United taraftarı olan 63 yaşındaki Margaret Musgrove, takımının Burnley ile oynadığı maç sırasında kendisine hakim olamayarak sahaya atladıSarılmak ve 'sizi çok seviyorum' demek için futbolculara koşan yaşlı fanatik, saha görev

Fanatik nineye 1 yıl ceza

İngiltere'de sıkı bir Leeds United taraftarı olan 63 yaşındaki Margaret Musgrove, takımının Burnley ile oynadığı maç sırasında kendisine hakim olamayarak sahaya atladı

Sarılmak ve 'sizi çok seviyorum' demek için futbolculara koşan yaşlı fanatik, saha görevlileri tarafından yakalanarak engellendi.

İngiltere Futbol Federasyonu 63 yaşındaki kadın taraftara, maç sırasında sahaya atlamak suçundan bir yıl maçlara gidememe cezası verdi.

2011-12 sezonunda çok sevdiği Leeds United'ın maçlarını stattan izleyemeyecek olan kadının, bu olaydan önce yeni sezon için kombine kartını bile satın aldığı ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya