Facebook'ta korkunç cinayet

 Hollanda mahkemesinin verdiği ceza ise ölüdürülen kızın ailesini isyan ettirdi. Hollanda'da yaşayan ve ismi Jinhua K olarak açıklanan 15 yaşındaki genç, Facebook'ta konuştuğu genç kızı öldürdü. Olayın ortaya çıkmasıyla birlikte tutuklanan genç, Hollanda

Facebook'ta korkunç cinayet

 

Hollanda mahkemesinin verdiği ceza ise ölüdürülen kızın ailesini isyan ettirdi.

 

Hollanda'da yaşayan ve ismi Jinhua K olarak açıklanan 15 yaşındaki genç, Facebook'ta konuştuğu genç kızı öldürdü. Olayın ortaya çıkmasıyla birlikte tutuklanan genç, Hollanda mahkemesince 1 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 

 

Genç kızın ölümünün ardından mahkeme kararını değerlendiren acılı baba, verilen cezanın yeterli olmadığını söyledi. Mahkeme ise, 1 yıllık hapis cezasıyla beraber genç katil, 3 yıl boyunca terapi görecek. Verilen ceza, bu yaştaki bir suçluya verilecek en büyük ceza olarak biliniyor. 

 

Mahkeme, genç katilin 24 Ocak tarihinde cinayeti işlediğini, ardından genç kızın babasını da öldürmeye çalıştığını kaydetti.

 

Hollanda medyası ise olayı "Facebook katili" olarak tanımladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya