Eşcinsellerin geçidinde Türkler

Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da her yıl ağustos ayının ilk cumartesi günü eşcinseller tarafından düzenlenen Canal Parade adlı geçit törenine Türkler damga vurdu. Prinsengracht kanalından teknelerle geçerek gerçekleştirilen etkinlikte ilk kez bir Türk t

Eşcinsellerin geçidinde Türkler


Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da her yıl ağustos ayının ilk cumartesi günü eşcinseller tarafından düzenlenen Canal Parade adlı geçit törenine Türkler damga vurdu.

 

Prinsengracht kanalından teknelerle geçerek gerçekleştirilen etkinlikte ilk kez bir Türk teknesi yer aldı. Türk bayraklı tişörtler giyen Türk kökenli Hollandalıların büyük ilgi çektiği etkinliğe her yıl yüz binlerce kişi katılıyor. Etkinlik eşcinseller için düzenlenen Gay Pride haftası çerçevesinde gerçekleştiriliyor. Uluslararası haber ajansı Associated Press, Türklerin fotoğraflarını tüm dünyadaki müşterilerine geçti.

escinselturk.gif

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya