Esad'dan "kimyasal silah" açıklaması

 Kimyasal silah kullanıldığı iddialarının kamuoyunu askeri müdahaleye hazırlamak için olduğunu ileri süren Suriye lideri Beşşar Esad, "Bu ülkemize karşı savaşın başlangıcı" ifadesini kullandı. Esad, yalanladığı iddiaların kamuoyunu Suriye'ye askeri müdaha

Esad'dan "kimyasal silah" açıklaması

 

Kimyasal silah kullanıldığı iddialarının kamuoyunu askeri müdahaleye hazırlamak için olduğunu ileri süren Suriye lideri Beşşar Esad, "Bu ülkemize karşı savaşın başlangıcı" ifadesini kullandı.
 
Esad, yalanladığı iddiaların kamuoyunu Suriye'ye askeri müdahaleye hazırlamaya yönelik olduğunu ileri sürdü.
 
Arjantin resmi haber ajansına konuşan Esad, "Suriye'yi hedef alan suçlamalar her gün değişiyor. Bu, muhtemelen ülkemize karşı bir savaşın başlangıcı" ifadesini kullandı.
 
Esad, Amerikan Dışişleri Bakanı John Kerry'nin Suriye'deki krize çözüm olarak kurulması istenen geçiş hükümetinde Beşşar Esad'ın yer almaması gerektiği yönündeki sözlerini de değerlendirdi.
 
Suriye lideri, "2014'teki devlet başkanlığı seçiminde kararı Suriye halkı verecektir" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler