Ermenistan'dan Türkiye'ye uyarı

Ermenistan Millet Meclisi Başkanı Yardımcısı Eduard Şarmazanov, Türkiye'nin, Dağlık Karabağ sorununun çözüm sürecine karışmaması gerektiğini söyledi. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun bugün Azerbaycan'lı mevkidaşı Elmar Memedyarov'la düzenlediği ortak

Ermenistan'dan Türkiye'ye uyarı
Ermenistan Millet Meclisi Başkanı Yardımcısı Eduard Şarmazanov, Türkiye'nin, Dağlık Karabağ sorununun çözüm sürecine karışmaması gerektiğini söyledi.
 
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun bugün Azerbaycan'lı mevkidaşı Elmar Memedyarov'la düzenlediği ortak basın toplantısındaki bazı açıklamalarını değerlendiren Şarmazanov, açıklamalara tepki gösterdi.
 
Şarmazanov, Bakan Davutoğlu'nun "Türkiye'nin her zaman Azerbaycan'a destek olduğu ve olacağına ve Dağlık Karabağ sorununun barışçıl çözümüne katkıda bulunmaya hazır olduğu" şeklindeki sözleri üzerine, "Eğer Türkiye Karabağ-Azerbaycan sorununun acilen çözümüyle gerçekten ilgileniyorsa, sadece basit bir adım atmalı; çözüm sürecine karışmamalı ve müdahale etmemeli." ifadelerini kullandı.
 
Ermeni parlamenter, Davutoğlu'nun açıklamalarının Türkiye'nin bir kez daha Karabağ-Azerbaycan sorununda adil olmadığını ve Azerbaycan'dan yana bir tavır içerisinde olduğunu gösterdiği kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya