Erkekle konuşan kıza korkunç ceza

 Pakistan’da bir anne-baba, erkekle konuşuyor diye 15 yaşındaki kızlarını kezzapla öldürdü. Kaşmir’de geçen pazartesi günü yaşanan korkunç olayla ilgili AFP ajansına konuşan polis Tahir Eyüb, “Baba Muhammed Zafer, kızı Anvu Şa’yı evlerinin dışında bir erk

Erkekle konuşan kıza korkunç ceza

 

Pakistan’da bir anne-baba, erkekle konuşuyor diye 15 yaşındaki kızlarını kezzapla öldürdü.
 
Kaşmir’de geçen pazartesi günü yaşanan korkunç olayla ilgili AFP ajansına konuşan polis Tahir Eyüb, “Baba Muhammed Zafer, kızı Anvu Şa’yı evlerinin dışında bir erkekle konuşurken görünce önce dövmüş. Daha sonra karısının da yardımıyla genç kıza asit dökmüş. Anvu kötü şekilde yanmasına rağmen, ertesi güne kadar hastaneye götürmemişler. Genç kız çarşamba günü öldü” dedi.
 
Polis, evli kızları tarafından ihbar edilen anne ile babanın suçlarını itiraf ettiklerini söyledi. Doktor Muhammed Cihangir de kızın hastaneye geldiğinde durumunun çok ciddi olduğunu söyledi.
 
Pakistan’da 2011’de 8 bin 500’den fazla asit saldırısının yaşandığı belirtiliyor. Asit dökülen kadınların hikayelerini anlatan “Saving Face” isimli belgesel, 2012 Oscar ödül töreninde en iyi belgesel ödülünü almıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya