Erdoğan çiftine büyük jest

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Singapur'da, Botanik Parkı Orkide Bahçesi'nde bulunan bir orkideye kendisinin ve eşinin adı verildi.  Uzak Doğu seyahatinin Singapur ayağında resmi programını sürdüren Başbakan Erdoğan, Singapur Parlamento Başkanlığını ziyar

Erdoğan çiftine büyük jest
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Singapur'da, Botanik Parkı Orkide Bahçesi'nde bulunan bir orkideye kendisinin ve eşinin adı verildi. 
 
Uzak Doğu seyahatinin Singapur ayağında resmi programını sürdüren Başbakan Erdoğan, Singapur Parlamento Başkanlığını ziyaretinin ardından, eşi Emine Erdoğan ve beraberindeki bakanlarla dünyaca ünlü Singapur Botanik Parkı Bahçesi'ne geldi.
 
Bahçede orkidenin karışımından oluşturulan yeni bir tür olan mor renkli bir çiçeğe, Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın adı verildi.
 
Çiçekle ilgili bilgi alan Başbakan Erdoğan, görevlinin çiçeği tanıtımı sırasında, "Bu orkide de mor, kravatınız da mor, moru sever misiniz?" diye sordu. Erdoğan'da bu diyaloğu tercüme ederek gülümsedi ve "Torunumda mor rengi çok sever" dedi. Daha sonra Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, devlet büyüklerinin isimlerinin verildiği çiçek adlarının kayıtları yer alan defterde, “Dendrobifm Tayyip-Emine Erdoğan" adlı çiçekle ilgili sayfaları imzaladı. 
 
Bu sırada Başbakan Yardımcısı Arınç'ın bir sözüne karşılık Emine Erdoğan, aynı masada imza atılırken, "Damat memnun mu, hadi bakalım imzalar atıldı" espirisinin yanısıra imza tamamlandıktan sonra, burada bulunanlara dönerek, "Alkış yok mu?" diye seslendi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler