En az 4 kişiye AIDS bulaştıran IŞİD militanı infaz edildi

IŞİD'in ortaya çıkan yeni infaz görüntülerinde kendi militanını infaz ettiğinin görülmesi kafalarda soru işaretleri oluşmasına sebep oldu. IŞİD ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Endonezyalı cihatçının AIDS hastası olduğunu ve kan bağışlayarak kasten

En az 4 kişiye AIDS bulaştıran IŞİD militanı infaz edildi
IŞİD'in ortaya çıkan yeni infaz görüntülerinde kendi militanını infaz ettiğinin görülmesi kafalarda soru işaretleri oluşmasına sebep oldu. IŞİD ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Endonezyalı cihatçının AIDS hastası olduğunu ve kan bağışlayarak kasten hastalık yaymakla suçlandığını belirtti.
 
Haseke bölgesindeki militanlar arasında panik yaşanmasına sebep olan Endonezyalı cihatçının, kan transferi yapılan Mısırlı bir cihatçıya, 15 yaşındaki bir Yezidi seks kölesine ve kıza tecavüz eden 2 Suudi vatandaşına AIDS bulaştırdığı tespit edildi.
 
30 yaşındaki Mısırlı cihatçı ile 15 yaşındaki 'oldukça korkmuş ve rengi solmuş' Yezidi seks kölesinin gizemli bir hastalık nedeniyle doktora gitmesiyle AIDS hastası oldukları ortaya çıktı. Yapılan testlerde AIDS'in Endonezyalı cihatçıdan bulaştığı keşfedilince, idama mahkum edildi.
 
Devam eden soruşturma, IŞİD'in üst düzey komutanlarından birinin de kıza tecavüz ettiğinin ortaya çıkmasıyla durduruldu. Üst düzey IŞİD emirinin, kıza AIDS bulaşmadan önce mi yoksa bulaştıktan sonra mı tecavüz ettiği sorusu cevapsız kaldı.
 
Kuran ezberleyen kişiye Yezidi seks kölesi hediyesi
 
AIDS haberi, IŞİD cihatçılarının Kuran ezberleme yarışmasında birinci olan kişiye Yezidi seks kölesi verileceğinin ortaya çıkmasının üzerine gün yüzüne çıktı.
 
IŞİD'in yaptığı reklam, AIDS'in yayıldığı Haseke bölgesinde ortaya çıktı. Seks kölesinin yanı sıra, dördüncü ve beşinci olan kişilere para ödülü veriliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler