Dünyanın yeni en küçük adamı

Guinness Rekorlar Kitabı'na girmek için başvuruda bulunan Dangi'nin boyu yalnızca 56 santimetre. Nepal'in başkenti Katmandu'nun yaklaşık 540 kilometre güneybatısındaki Dang bölgesinde yaşayan Chandra Bahadur Dangi adlı 72 yaşındaki bir kişi 56 santimetrel

Dünyanın yeni en küçük adamı

Guinness Rekorlar Kitabı'na girmek için başvuruda bulunan Dangi'nin boyu yalnızca 56 santimetre.

Nepal'in başkenti Katmandu'nun yaklaşık 540 kilometre güneybatısındaki Dang bölgesinde yaşayan Chandra Bahadur Dangi adlı 72 yaşındaki bir kişi 56 santimetrelik boyuyla dünyanın en küçük adamı olarak kayıtlara geçme talebiyle Guinness Rekorlar Kitabı'na başvurdu. Bu nedenle başkent Katmandu'ya gelen ve Guinness yetkilileriyle görüşen Dangi, medyanın ve halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Guinness yetkilileri ise yaptıkları açıklamada, Dangi'yle görüşüleceğini ve yaklaşık 1 hafta sürecek araştırmalardan sonra resmi kararın duyurulacağını bildirdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya