Dünyanın en vefalı futbol taraftarı

Barcelona Huan Carlos 1950'lerde bir toplantıda arkadaşlar ileride göreceksiniz ki Dünya 3 F kuralına göre yönetilecek der. Herkes konta o F'leri açmasını ister. Kral da der ki, bu F'lerden biri Fiesta. Dünyayı bu dans akımı saracak ve Fiesta rejimi etkil

Dünyanın en vefalı futbol taraftarı

Barcelona Huan Carlos 1950'lerde bir toplantıda arkadaşlar ileride göreceksiniz ki Dünya 3 F kuralına göre yönetilecek der. Herkes konta o F'leri açmasını ister. Kral da der ki, bu F'lerden biri Fiesta. Dünyayı bu dans akımı saracak ve Fiesta rejimi etkileyen baş neden olacak.

 İkincisi ise Fado. Katı bir rejim biçimi olan bu yönetim de yaygınlaşacak. Diğeri de futbol. Konta yakın isimlerden biri içlerinden fırlar der ki 'Kontum ikisini anladık ta, futbol da ne ki?' Kral da der ki göreceksiniz ki ileride bu futbol denilen oyun dünyayı kasıp kavuracak.

Futbolun meyvesi gol derler. Golsüz maç seyirciler için ve ekranları başında o maçı izleyenler için tatsız tutsuz bir yemek gibidir. Seyircisiz maç ta öyledir. Tribünlerin boş olması sahada oynayan futbolcuları da çok etkiler. Çünkü futbol her ne kadar skora dayalı olsa da yıldız kramponların şovları için tribünler bir beklenti halindedir. Yani saha içindedeki ayaklar ve tribünlerdeki gözler futbolun değişmez bir parçasıdır.

Futbol taraftarı bir beklenti içinde olmaksızın takımını destekler. Onun için takımının yanında olması temel ihtiyaçlarını gidermek kadar önemlidir. Tribünlerde yerini almak için çektiği sıkıntılar, bir takım hava şartları gerçek taraftarları durdurmaz. Size gerçek bir taraftar profili çizdikten sonra dünyanın en vefalı taraftarının kim olduğunu açıklıyorum.

Futbolun üstadlarının cirit attığı Brezilya'da Santa Cruz ve Gremio arasında oynanan maçta konuk takımı sadece tek kişi destekledi. Konuk takım için ayrılan 7500 kişilik tribünde Tiago Rech adlı Santa Cruz taraftarı tek başına oturdu. Rech Brezilya TV'lerinin de konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya