Düğün alayında facia: 30 ölü

Hint medyasındaki haberlere göre, başkent Yeni Delhi'nin 170 kilometre güneydoğusundaki Kanşiram Nagar bölgesinde meydana gelen kazada, kontrolsüz hemzemin geçitten geçmeye çalışan otobüse tren çarptı.Hindistan resmi ajansı PTI, korkunç kazada 33 kişinin

Düğün alayında facia: 30 ölü

Hint medyasındaki haberlere göre, başkent Yeni Delhi'nin 170 kilometre güneydoğusundaki Kanşiram Nagar bölgesinde meydana gelen kazada, kontrolsüz hemzemin geçitten geçmeye çalışan otobüse tren çarptı.

Hindistan resmi ajansı PTI, korkunç kazada 33 kişinin öldüğünü ve 17 kişinin yaralandığını bildirirken, bir başka basın ajansı UNI, demir ve çelik yığınlarının arasından 31 cesedin çıkarıldığını duyurdu.

UNI, kurtarma operasyonunun sürdüğünü, ölü sayısının artabileceğini belirtti.

Her gün 18,5 milyon insanın kullandığı demiryolları, Hindistan'ın başlıca uzak mesafe ulaşım aracı olarak kalmaya devam ediyor ve her yıl bazen yüzlerce kişinin öldüğü 300 kadar demiryolu kazası meydana geliyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler