Dudak uçuklatan bahşiş

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’yü ziyaret eden Dubai Veliaht Prensi Şeyh Hamdan Bin Muhammed Bin Raşid El Maktum, kaldığı Fairmont Baku otelinin restoranında çalışan bir garson kıza 10 bin dolar bahşiş bıraktı. AzVision.az’ın haberine göre, Bakü’nün en lüks

Dudak uçuklatan bahşiş

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’yü ziyaret eden Dubai Veliaht Prensi Şeyh Hamdan Bin Muhammed Bin Raşid El Maktum, kaldığı Fairmont Baku otelinin restoranında çalışan bir garson kıza 10 bin dolar bahşiş bıraktı.

AzVision.az’ın haberine göre, Bakü’nün en lüks otellerinden Fairmont Baku’nun çalışanları Azerbaycan’ı ziyaret eden Dubai Veliaht Prensi Şeyh Hamdan’ın otelde görevli bir garson kıza ‘sergilediği iyi hizmet anlayışından dolayı’ yüksek bir miktarda bahşiş bıraktığını anlattılar. Bahşişin 10 bin dolar olduğu belirtildi.

Dubai Emiri Şeyh Muhammed’in 19 çocuğundan biri olan Veliaht Prens Hamdan bin Muhammed’in servetinin 20 milyar dolar olarak tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya