Densiz Vali yarıştan çekildi

Cumhuriyetçi Parti’nin 2012 başkan aday adaylarından ‘gaf kralı’ Teksas Valisi Rick Perry, yarın önseçimlerin yapılacağı Güney Carolina’da son bir haftada sadece TV reklamı için harcadığı 2 milyon dolara rağmen anketlerdeki yeri oynamayınca dün sabah yarı

Densiz Vali yarıştan çekildi

Cumhuriyetçi Parti’nin 2012 başkan aday adaylarından ‘gaf kralı’ Teksas Valisi Rick Perry, yarın önseçimlerin yapılacağı Güney Carolina’da son bir haftada sadece TV reklamı için harcadığı 2 milyon dolara rağmen anketlerdeki yeri oynamayınca dün sabah yarıştan çekildiğini açıkladı.

En son Türkiye’nin kimilerine göre “İslamcı teröristler” tarafından yönetildiğini söyleyen Perry, düzenlediği basın toplantısında, Türkiye’yi bir ulusal güvenlik riski olarak gördüğünü açıklayan Newt Gingrich’e destek verdiğini duyurdu.

Cumhuriyetçiler’in yarışında Mitt Romney anketlerde önde giderken, ikincilik Newt Gingrich, Rick Santorum ve Ron Paul arasında gidip geliyor.

Kamuoyu yoklamalarına göre Kasım ayında Demokrat Barack Obama’ya karşı Romney’nin yarışması halinde iki liderin halk desteği yüzde 46-46 eşit ve yarış başa baş geçecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya