Demokratların Türk uçağı hatası

 Seçimler öncesinde ABD Başkanı Barack Obama’nın adaylığının resmen açıklandığı Demokrat Parti Ulusal Kurultayı’nın final gecesi büyük bir yanlışa imza atıldığı ortaya çıktı. Kurultayın son gecesi gazileri onurlandırmak için düzenlenen bir konuşma sırasın

Demokratların Türk uçağı hatası

 

Seçimler öncesinde ABD Başkanı Barack Obama’nın adaylığının resmen açıklandığı Demokrat Parti Ulusal Kurultayı’nın final gecesi büyük bir yanlışa imza atıldığı ortaya çıktı.

 

Kurultayın son gecesi gazileri onurlandırmak için düzenlenen bir konuşma sırasında arkadaki büyük ekranda savaş gemileri ve uçakları gösterildi. Fakat uzmanlar ekrana gelen savaş gemilerinin Rus ordusuna, savaş uçaklarının ise Türk ordusuna ait olduğunu iddia etti. İddialar üzerine hatasını farkeden Demokrat Parti yazılı bir açıklama yaparak özür diledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler