Çocuğuna köpek muamelesi yaptı!

Filipinler'de bir anne, çocuğuna tasma bağlayıp köpek muamelesi yaptıktan sonra fotoğrafları sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta yayınladı. Büyük tepki çeken fotoğraflarda, annenin çocuğunun boynuna bir tasma bağladığı, çocuğun yerlerde süründüğü ve yerde

Çocuğuna köpek muamelesi yaptı!

Filipinler'de bir anne, çocuğuna tasma bağlayıp köpek muamelesi yaptıktan sonra fotoğrafları sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta yayınladı. Büyük tepki çeken fotoğraflarda, annenin çocuğunun boynuna bir tasma bağladığı, çocuğun yerlerde süründüğü ve yerde bulunan bir kaptan yemek yediği görülüyor.

Sosyal ağda bulunan yer bilgisini kullanan yetkililer, gelen şikayetlerin üzerinden 24 saat geçmeden kadını buldu ve çocuk devlet bakımına gönderildi.

Anne, sosyal hizmetler görevlilerine yaptığı açıklamada çocuğunun ve kuzeninin hayvan taklidi yaptıklarını ve bütün olayın 'şaka' olduğunu söyledi.

Sosyal hizmetler sekreteri ise çocuğun oyuncak olmadığını, bu davranışı gerçekleştiren kişilerin yasa tarafından cezalandırılacağını belirtti.

Tartışılan anne Facebook hesabını silmesine rağmen, fotoğraflar anneye isyan eden pek çok kişi tarafından paylaşıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler