Çırılçıplak alışveriş yaptı

Cezar Zamadzki tarafından cep telefonuna çekilen görüntüler sosyal medya aracılığı ile hızla dünyaya yayıldı. Cezar Zamadzki, "Dışarısı çok sıcak, yaklaşık 30 dereceydi ama beni en çok şaşırtan kadının çırılçıplak olması ve çıplak alışveriş etmek çok norm

Çırılçıplak alışveriş yaptı

Cezar Zamadzki tarafından cep telefonuna çekilen görüntüler sosyal medya aracılığı ile hızla dünyaya yayıldı. Cezar Zamadzki, "Dışarısı çok sıcak, yaklaşık 30 dereceydi ama beni en çok şaşırtan kadının çırılçıplak olması ve çıplak alışveriş etmek çok normalmiş gibi davranmasıydı. Bizim buralarda böyle çıplak insana hiç rastlanmadı. Kadın bir sandviç ve içecek alarak dükkandan ayrılırken diğer müşteriler tepki göstermedi ama şaşırdı" dedi.

Cezar Zamandzki, kadının içkili yada uyuşturucu almış gibi görünmediğini, sabırla sırada bekleyip, sırası gelince alışverişini yapıp dışarı çıktığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya