Charlie Hebdo saldırısında ölen polis hakkında flaş gelişme

Fransa'nın başkenti Paris'te dün Charlie Hebdo dergisine yönelik saldırıyı gerçekleştirdiği açıklanan üç kişiden biri teslim oldu. Diğer iki kişinin ise kardeş oldukları bilgisi geldi. AFP'ye konuşan bir kaynak, iki kardeşin yerlerinin bu sabah tespit edi

Charlie Hebdo saldırısında ölen polis hakkında flaş gelişme
Fransa'nın başkenti Paris'te dün Charlie Hebdo dergisine yönelik saldırıyı gerçekleştirdiği açıklanan üç kişiden biri teslim oldu. Diğer iki kişinin ise kardeş oldukları bilgisi geldi. AFP'ye konuşan bir kaynak, iki kardeşin yerlerinin bu sabah tespit edildiğini söyledi. Saldırganların dün tüyler ürperten bir soğukkanlılıkla öldürdükleri polisin ise Magrip asıllı Müslüman Ahmed Merabet olduğu ortaya çıktı.
 
ÖLDÜRDÜKLERİ POLİS DE MÜSLÜMAN'DI
 
Saldırıda öldürülen polis memuru, 42 yaşındaki Ahmed Merabet ise yakındaki bir karakola bağlı olarak görev yapan bisikletli polislerdendi. Silah seslerini duyunca olay yerine giden Merabet, kaldırımda canını kurtarmaya çalışırken saldırganlar tarafından tüyler ürperten bir soğukkanlılıkla öldürüldü. Merabet, saldırganlar gibi Magrip asıllı bir Müslüman'dı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya