Bu kızla evlenen 40 milyon dolar alacak

 Hong Kong’un en zengin isimlerinden biri olan dolar milyarderi Cecil bChao Sze-tsung, dünyanın en mutlu insanlarından biri olması gerekirken kendini dünyanın en mutsuz insanlarından biri olarak tanımlıyor. Çünkü onun dünyalar kadar büyük bir derdi var. M

Bu kızla evlenen 40 milyon dolar alacak

 

Hong Kong’un en zengin isimlerinden biri olan dolar milyarderi Cecil bChao Sze-tsung, dünyanın en mutlu insanlarından biri olması gerekirken kendini dünyanın en mutsuz insanlarından biri olarak tanımlıyor.
 
Çünkü onun dünyalar kadar büyük bir derdi var.
 
Manhester Üniversitesi mezunu olan 33 yaşındaki güzel kızı Gigi Chao bir lezbiyen ve Fransa’da gizlice Sean Eav adlı bir kadınla evlendi.
 
Kızının durumuna son derece üzülen milyarder işadamı biraz da parasına güvenerek kızının hayatını değiştirmek için yeni bir yol buldu.
 
Gigi Chao’nun hayatına zorla müdahale etmeyeceğini ve hatta onun seçimi hakkında olumsuz bir yorum dahi yapmayacağını söyleyen Cecil bChao Sze-tsung bunun yerine parasını konuşturma kararı aldı.
 
Hong Konglu işadamı, lesbiyen kızını baştan çıkarıp onu evlenmeye ikna etmeyi başaran damat adayına tam 40 milyon dolar (yaklaşık 72 milyon TL) ödül vereceğini açıkladı. Gigi Chao’nun facebook paylaşım sitesinde bir sayfası da bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler