Bu hırsıza herkes pes artık dedi!

Hırsızlık olayının ilginç tarafı ise otobüse binen yolculardan birinin cep telefonunu çalan başka bir yolcu değil otobüsün şofürü.Otobüsün güvenlik kamerasındaki videoda şofür, tıklım tıklım otobüsü dolduran yolculardan birinin cep telefonunu el çabukluğu

Bu hırsıza herkes pes artık dedi!

Hırsızlık olayının ilginç tarafı ise otobüse binen yolculardan birinin cep telefonunu çalan başka bir yolcu değil otobüsün şofürü.

Otobüsün güvenlik kamerasındaki videoda şofür, tıklım tıklım otobüsü dolduran yolculardan birinin cep telefonunu el çabukluğuyla aldığı görülüyor. Otobüsü binilen kapının ağzında birikenlerden bir kadın yolcunun çantasından cep telefonunu çıkartıp sağ cebine koyduğu görülüyor. Bunu farkeden şofür sıkışmış vaziyetteki yolcuları iter gibi yapıp el çabukluğuyla kadının cebinden cep telefonunu çalıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya