Bu bebeği görenler şok oldu!

Hindular fazladan iki kolu ve iki bacağı olan erkek bebeğin, dört kolllu ve dört bacaklı Hindu tanrısı Brahma'nın reenkarnasyonu olduğuna inanıyor. Doktorlar ise olayı anne rahminde gelişimini düzgün tamamlayamayan yapışık ikizlerin deforme halde doğması

Bu bebeği görenler şok oldu!
Hindular fazladan iki kolu ve iki bacağı olan erkek bebeğin, dört kolllu ve dört bacaklı Hindu tanrısı Brahma'nın reenkarnasyonu olduğuna inanıyor. Doktorlar ise olayı anne rahminde gelişimini düzgün tamamlayamayan yapışık ikizlerin deforme halde doğması olarak tanımladı. Yerel halk tarafından"ilah bebek" adı verilen çok organlı bebeği yakından görmek için binlerce Hintli Baruipur kentine akın etti. Polis kalabalığın güvenliğini sağlamakta zorlandı.
 
Yerel televizyon kanalına konuyla ilgili açıklama yapan adı açıklanmayan aile yakını "bebeği ilk gördüğümde gözlerime inanamadım. Bence bu tam bir mucize! O Tanrının bebeği. Tanrı Brahma'nında tıpkı onun gibi dört kolu ve dört bacağı var." dedi.
2-031.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya