Böyle sapıklık görülmedi! Önce tecavüz...

Münih kenti yakınlarındaki Herrsching kasabasında bir kadını tecavüz ettikten sonra arabasıyla ezen sapığın intihar ettiği ortaya çıktı. Herrsching kasabasında sabaha karşı son metrodan inip, bisikletiyle eve gitmeye çalışan 25 yaşındaki bir kadını dövere

Böyle sapıklık görülmedi! Önce tecavüz...
Münih kenti yakınlarındaki Herrsching kasabasında bir kadını tecavüz ettikten sonra arabasıyla ezen sapığın intihar ettiği ortaya çıktı.
 
Herrsching kasabasında sabaha karşı son metrodan inip, bisikletiyle eve gitmeye çalışan 25 yaşındaki bir kadını döverek arabasının bagajına koyan 28 yaşındaki sapık, bir ormanda tecavüz etmişti.
 
 
Daha sonra arabasıyla zavallı kadını ezen tecavüzcü, "öldü" diye bırakıp olay yerinden kaçmıştı. Yaklaşık 1,3 kilometre sürünerek bir eve sığınan kadın, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı.
 
OLAYI OTOMOBİLDEKİ İZLER ÇÖZDÜ
 
Olaydan yaklaşık 9 saat sonra Münih'in Trudering semtinde bir erkeğin kendini trenin önüne atarak intihar ettiği haberi gelmişti. İntihar edenin arabasını Gronsdorf metro istasyonunda bulan polisler, arabadaki bazı malzemeler ve izlerden tecavüz olayı ile bağlantıyı ortaya çıkardılar.
 
Yapılan DNA testleri de intihar edenin, kadına tecavüz edip ezerek kaçan sapık olduğunu kanıtladı. Olayın 9 saat içerisinde çözülmesi ile 16 kişilik özel asayiş ekibi rahat bir nefes alırken, hastanede tedavi gören ağır yaralı kadının da hayati tehlikeyi atlattığı açıklandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler