Bombalı araçla yapılan saldırı kamerada

Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta Hizbullah’ın kalesi konumundaki bölgede meydana gelen patlamanın görüntüleri yayınlandı.Perşembe günü başkentin güneyinde bomba yüklü araçla gerçekleştirilen saldırıda 5 kişi hayatını kaybetmiş, 46 kişi de yaralanmıştı.Hizbull

Bombalı araçla yapılan saldırı kamerada

Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta Hizbullah’ın kalesi konumundaki bölgede meydana gelen patlamanın görüntüleri yayınlandı.

Perşembe günü başkentin güneyinde bomba yüklü araçla gerçekleştirilen saldırıda 5 kişi hayatını kaybetmiş, 46 kişi de yaralanmıştı.

Hizbullah’a ait El Manar televizyonu, patlamadan saniyeler önce bomba yüklü aracın hareketini ve patlama anının görüntülerini yayınladı. Güvenlik kamerası görüntülerinde, bomba yüklü aracın infilak ederek alev topuna dönmesi ve sonrasında yaşanan panik görülüyor.

Beyrut’ta geçtiğimiz hafta bomba yüklü araçla düzenlenen bir diğer saldırıda eski Maliye Bakanı Muhammed Şatah’ın da aralarında olduğu 6 kişi hayatını kaybetmişti. 19 Kasım’da ise, İran’ın Beyrut Büyükelçiliği önünde meydana gelen patlamada 23 kişi ölmüştü.

SALDIRI ANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya