Bir ülkeyle daha vizeler kalkıyor

 Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, Türkiye İş Kadınları Derneği (TİKAD) tarafından ‘Dünya Kadınlar Haftası’ nedeniyle Condrad Otel'de düzenlenen toplantıya katıldı. Devletlerin halklarına güven verip, motive etmesinin çok önemli oldu

Bir ülkeyle daha vizeler kalkıyor

 

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, Türkiye İş Kadınları Derneği (TİKAD) tarafından ‘Dünya Kadınlar Haftası’ nedeniyle Condrad Otel'de düzenlenen toplantıya katıldı.
 
Devletlerin halklarına güven verip, motive etmesinin çok önemli olduğuna dikkat çeken Davutoğlu, “İnsanınızın hareket kabiliyetini arttıracaksınız. Onun için biz vizeleri kaldırıyoruz. Son 3 yılda 21 ülkeye vizeleri kaldırdık. Vizesiz seyahat edeceğiniz ülke sayısı 64’e çıktı. Dün akşam Yeni Zelanda Dışişleri Bakanı ile akşam yemeği yedik. 'Vizeler halen var' dedim. 'Sizin dedeleriniz Gelibolu’ya gelirken vize sormadılar, pat diye bir baktık gelmişler' dedim şaka yoluyla. Yeni Zelanda ile kaldıracağız vizeleri. Karar aldık. İnsanımızın değer üretmesine zemin hazırlamak devletin görevi.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler