Bir babanın Facebook cinneti

ABD'li bir babanın görüntüleri, son günlerde sosyal paylaşım ağı youtube'un en çok izlenen videolarından biri oldu.Tommy Jordan adlı kişi, 15 yaşındaki kızının facebook hesabına, "Annem ve babamın isteklerinden bıktım. Sürekli çalışıyorum kendime vakit ay

Bir babanın Facebook cinneti

ABD'li bir babanın görüntüleri, son günlerde sosyal paylaşım ağı youtube'un en çok izlenen videolarından biri oldu.

Tommy Jordan adlı kişi, 15 yaşındaki kızının facebook hesabına, "Annem ve babamın isteklerinden bıktım. Sürekli çalışıyorum kendime vakit ayıramıyorum" şeklindeki paylaşımına çok sinirlendi.

Evinin bahçesine kamerasını kuran ve karşısına geçen Tommy Jordan, önce kızıyla anne ve babası arasındaki ilişkileri anlattı ve kızını asla çalışmaya zorlamadıklarını söyledi. Ardından anne babalara seslenerek, çocuklarını sosyal medyadan uzak tutmaları tavsiyesinde bulundu.

Jordan daha sonra ise belindeki silahı çekerek kızının dizüstü bilgisayarına arka arkaya ateş açmaya başladı. Jordan, çektiği bu videoyu ise, "Facebook ebeveynliği; Sorunlu gençler için" başlığıyla youtube'da yayınladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler