Bill Cosby, bana da tecavüz etti!

ABD'li eski süper model Janice Dickinson, bir TV kanalına verdiği röportajda 32 yıl önce Bill Cosby tarafından tecavüze uğradığını itiraf etti. Ünlü komedyenin kendisine zorla alkol ve uyuşturucu verdiğini söyleyen Dickinson, son bir ayda Cosby'nin cinsel

Bill Cosby, bana da tecavüz etti!
ABD'li eski süper model Janice Dickinson, bir TV kanalına verdiği röportajda 32 yıl önce Bill Cosby tarafından tecavüze uğradığını itiraf etti. Ünlü komedyenin kendisine zorla alkol ve uyuşturucu verdiğini söyleyen Dickinson, son bir ayda Cosby'nin cinsel saldırısına uğradığını iddia eden üçüncü kadın oldu.
 
1982'de Cosby tarafından iş ile ilgili teklif ve tavsiyeleri konuşmak üzere Nevada eyaletindeki Tahoe Gölü'ne davet edildiğini söyleyen Dickinson'ın iddialarına göre; akşam yemeği yedikten sonra odasına dönen genç kadın, ertesi Sabah uyandığında pijamalarını üzerinde bulamadı.
 
Cosby'nin kariyeri boyunca kendisine bu suçlamada bulunan 15'inci kadın olan Dickinson, "Hatırlayabildiğim kadarıyla, bayılmadan önce bu adam tarafından tecavüze uğramıştım" dedi. Yaklaşık bir aydır büyük tartışmalara neden olan iddialar, Cosby'nin avukatı tarafından yalanlanmıştı. Öte yandan hayranları ünlü oyuncuyu yalnız bırakmadı. Twitter üzerinden Cosby'e destek kampanyası başlatıldı. Ancak bu kampanya da kısa zaman içerisinde karşıtları tarafından ara propaganda aracına dönüştürüldü. Tartışmalar nedeniyle Cosby'nin 77'nci yaş gününe özel komedi programının da yayımlanmasının ertelendiği duyuruldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler