Bıçaklı saldırı: 1 ölü, 5 yaralı

İngiltere'de meydana gelen bıçaklı saldırıda 1 kişi öldü 5 kişi yaralandı.

Bıçaklı saldırı: 1 ölü, 5 yaralı

İngiltere’de yaşanan bıçaklı saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. 19 yaşındaki saldırgan, şok tabancası ile etkisiz hale getirildikten sonra gözaltına alındı.

İngiltere’nin başkenti Londra’da bulunan Russell Meydanı’nda bıçaklı saldırgan dehşeti yaşandı. Polis, bıçaklı bir saldırganın, çevresindeki kişileri yaraladığına dair ihbarı almasının ardından olay yerine gitti. Saldırıda yaralanan 6 kişi arasında bulunan 60 yaşlarındaki bir kadının olay yerindeki tedavisinden kısa bir süre sonra hayatını kaybettiği ifade edildi. 5 yaralının ise sağlık durumlarıyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Şok tabancası ile etkisiz hale getirilen 19 yaşındaki saldırgan gözaltına alındı. Zanlının psikolojik sorunları olduğu kaydedilirken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Londra Emniyet Müdürü Bernard Hogan-Howe dün yaptığı açıklamada, olası saldırıların önlenebilmesi için kent genelinde 600 takviye silahlı polis görevlendirileceğini duyurmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya