Başbakan Yardımcısı rüşvet aldı!

Rusya'nın Volgograd Bölge Başbakan Yardımcısı Pavel Krupnov, 17 milyon ruble (570 bin dolar) rüşvet alırken güvenlik görevlileri tarafından gözaltına alındı. Rusya İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Krupnov'un bölgedeki 9 katlı bir onkoloji hasta

Başbakan Yardımcısı rüşvet aldı!

Rusya'nın Volgograd Bölge Başbakan Yardımcısı Pavel Krupnov, 17 milyon ruble (570 bin dolar) rüşvet alırken güvenlik görevlileri tarafından gözaltına alındı. 

Rusya İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Krupnov'un bölgedeki 9 katlı bir onkoloji hastanesinin tamiratı için rüşvet karşılığında bir firma ile anlaştığı kaydedildi. Tamirat işini anlaştığı firmaya devreden Krupnov'un bunun karşılığında şirketten rüşvet talep ettiği belirtildi. 
 
Görüşmeleri takibe alan Rus güvenlik görevlileri, para teslimi sırasında Başbakan Yardımcısı Krupnov ve rüşveti veren şirket yetkilisini gözaltına aldı. Soruşturma kapsamında şirketin Başkanı İgor Pimkin de gözaltına alınarak emniyet müdürlüğüne götürüldü. 
 
Krupnov'un Volgograd bölgesinde sağlıkla ilgili konulardan sorumlu olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya