Barcelona ve Real Madrid birlik oldu

 İspanya Futbol Federasyonu gelecek 5 yıldaki İspanya Süper Kupası maçlarını Çin'in başkenti Pekin'de oynatma isteği takımlar arasında bölünmeye neden oldu. İki dev Barcelona ve Real Madrid bu isteğe karşı çıkarken, ligdeki diğer takımları bu isteğe oluml

Barcelona ve Real Madrid birlik oldu

 

İspanya Futbol Federasyonu gelecek 5 yıldaki İspanya Süper Kupası maçlarını Çin'in başkenti Pekin'de oynatma isteği takımlar arasında bölünmeye neden oldu.
 
İki dev Barcelona ve Real Madrid bu isteğe karşı çıkarken, ligdeki diğer takımları bu isteğe olumlu bakıyorlar.
 
İspanya Futbol Federasyonu ile organizatör firma arasındaki 40 milyon euro değerindeki anlaşma ise hazırlık aşamadında. Bu anlaşma İspanya'daki taraftarlar tarafından da büyük eleştirilere maruz kaldı.
 
Atletico Madrid başkanı Enrique Cerezo ise yaptığı açıklamada Süper Kupa maçının Çin'de oynanmasını istediklerini ve bunun daha çok para getireceğini söyledi.
 
Cerezo ayrıca Barcelona ve Real Madrid'in Çin'de oynamak istememesinin nedeninin ise İspanya'da ev sahibi avantıjının olması olarak gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler