Banka soygununda 6 kişi öldü

İran'ın Lorestan kentindeki bir banka şubesini soyma girişiminde bulunan silahlı soyguncular ile polis arasında çıkan çatışmada biri emniyet müdür yardımcısı 6 kişi öldü.İsfahan Emniyet Müdürü Abdulrıza Akahani, basına yaptığı açıklamada, 4 kişilik soygun

Banka soygununda 6 kişi öldü

İran'ın Lorestan kentindeki bir banka şubesini soyma girişiminde bulunan silahlı soyguncular ile polis arasında çıkan çatışmada biri emniyet müdür yardımcısı 6 kişi öldü.

İsfahan Emniyet Müdürü Abdulrıza Akahani, basına yaptığı açıklamada, 4 kişilik soyguncu grubunun, Lorestan kentindeki birbanka şubesini soyma girişiminde bulunduğunu, polislerin gelmesiyle İsfahan kentine doğru kaçtığını ve "7 saat süren kovalamacanın" ardından İsfahan'ın Golpayegan ilçesinde polis ile çatışmaya girdiğini belirtti.

Akahani, çatışmada, bir emniyet müdür yardımcısı ve 2 polis ile biri soyguncu 3 kişinin hayatını kaybettiğini, 6 kişinin de yaralandığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya