Azerbaycan'dan flaş açıklama! İade ettiler...

Azerbaycan'ın yaptığı açıklamaya göre öldürülen 18 Ermeni askerinin cesedi Ermenistan'a geri verildi. 1 Azerbaycan askerinin ise arandığı bildirildi.   Çatışmaların ardından yapılan anlaşmaya göre Azerbaycan, öldürülen Ermenileri karşı tarafa iade etti.İa

Azerbaycan'dan flaş açıklama! İade ettiler...
Azerbaycan'ın yaptığı açıklamaya göre öldürülen 18 Ermeni askerinin cesedi Ermenistan'a geri verildi. 1 Azerbaycan askerinin ise arandığı bildirildi.
 
Çatışmaların ardından yapılan anlaşmaya göre Azerbaycan, öldürülen Ermenileri karşı tarafa iade etti.İadenin ardından bir Ermeni asker cesedi daha bulunduğu ve karşı tarafa verilmesi için hazır olunduğu dile getirildi. Kayıp aramaları sırasında Azerbaycan askerlerinden Seymur Bahışov isimli askerin bulunamadığı ve karşı tarafta olabileceği kaydedildi. Ermenistan'a yapılan çağrıda, anlaşma şartlarına uyulması gereken adımların atılması istendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya