Aydınlar'dan Yıldırım'a "Ayıptır, yazıktır’

M.Ali Aydınlar, Aziz Yıldırım’ın kendisine yönelik sözlerine sert tepki verdi, “Çok şükür milletimize yararlı olmaya çalışan, yüzlerce insan çalıştıran bir işadamıyım. Sen kaç kişi çalıştırıyorsun?” dediFenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın önceki ge

Aydınlar'dan Yıldırım'a "Ayıptır, yazıktır’

M.Ali Aydınlar, Aziz Yıldırım’ın kendisine yönelik sözlerine sert tepki verdi, “Çok şükür milletimize yararlı olmaya çalışan, yüzlerce insan çalıştıran bir işadamıyım. Sen kaç kişi çalıştırıyorsun?” dedi

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın önceki gece NTV Spor’da katıldığı programda ağır biçimde eleştirdiği Futbol Federasyonu eski Başkanı Mehmet Ali Aydınlar suskunluğunu bozdu.

3 Temmuz’da başlayan şike sürecinde Fenerbahçe camiasının hedefi haline gelen Aydınlar, Yıldırım’ın söz konusu programda kendisiyle ilgili sarf ettiği sözlere sert şekilde tepki gösterdi, “Artık benden günah gitti. Aylardır susuyorum. Ama ben sustukça aslı astarı olmayan iddialar ve iftiralarla adımı gündeme getiriyorlar.

Yeter artık. O televizyon programında benim ağzımdan söylenmemiş ifadeler kullanıldı. Aziz Yıldırım’ın ‘Yargılama başlasın kimin ne olduğunu göreceğiz’ cümlesini ben değil bizzat UEFA Başkanı Michael Platini kullandı. Hiçbir yerde benim ağızımdan böyle bir söz çıkmadı. Ayıptır, yazıktır” diye konuştu.

 

Aydınlar süreç içerisinde “Durum vahim” ifadelerini kullandığını hatırlatarak şöyle devam etti:

“Evet durumun ciddiyetine dikkat çektim. Hâlâ da aynı şeyi söylüyorum, durum vahim. İnsanlar bir yıla yakın cezaevinde yattı. Mahkeme 6 yıla kadar hapis cezası öngördü.

 Ortada bir şey yok iken tüm bunlar yaşanır mıydı?  Bazıları yaşanan olaylardan ders alması gerekirken, konuştukları şeylere bakın. Çok üzücü bir durum. Çok şükür milletimize yararlı olmayan çalışan, yüzlerce insan çalıştıran bir işadamıyım. Hizmet ettiğim dönemde de Fenerbahçe’nin başarısı için çalıştım. Benim ile ilgili konuşanlara sormak lazım. Sen kaç kişi çalıştırıyorsun?”

 

‘Çok üzüldü’

Aydınlar’ın, özellikle oğlunun ölümüyle ilgili olarak F.Bahçe başkanı Aziz Yıldırım’ın söylediği sözlere çok üzüldüğü öğrenildi. Aydınlar’ın söz konusu programı yayınlayan NTV’den, kendisine cevap hakkı doğduğu için aynı şekilde söz verilmesini talep ettiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler